Villemoon's Kennel

 

Hej!

Jag som har Villemoon's kennel heter Johanna Frid Hedman, jag bor med min man, våra 5 barn och 2 hundar i Umeå. Jag är ursprungligen från södra Sverige, närmare bestämt Trelleborg och jag flyttade upp till norra Sverige som 15 åring för att gå Djurvårdslinjen i Lycksele. Sedan blev jag kvar. Jag kombinerar studier med nattjobb, där studierna riktar in sig på rättspsykologi och kriminologi.

Hundintresset har alltid varit stort hos mig, vi har alltid haft hund under uppväxten och jag själv har bland annat haft schäfer som jag tävlade lite lydnad med. Nu har jag dock hittat rasen med stort R och jag kan inte tänka mig en annan ras nu. Lancashire heelern är verkligen en kul ras, de har massor med personlighet och man får skratta dagligen!

Jag har haft förmånen att få vara sekreterare i Svenska Lancashire heelerklubben under 2 år, det var 2 år där jag lärde mig otroligt mycket och jag är väldigt tacksam att jag provade på det i vår fina klubb. Tiden var dock svår att få att räcka till så nu är jag suppleant i klubben istället.

 

94925369_107953467566578_4656677050688471040_o

 

 

Hemsidan är under uppbyggnad!

Här kommer det fyllas på med mer information om oss